De nieuwsbrief Rail en Infra van A4-Nieuws verschijnt iedere maandag tot en met vrijdagochtend. Zoals de naam aangeeft en is een overzicht van het nieuws op het gebied van rail en infrastructuur.  Nieuwsbronnen  zijn vakbladen, dagbladen en andere relevante nieuws-media. Een kort en bondig overzicht van de actualiteiten in de sector rail en infra.

Onderwerpen die dagelijks in het nieuwsoverzicht aan de orde komen zijn grote en minder grote infrastructuur projecten, betrokken overheden, bedrijven en andere organisaties. De Nederlandse Spoorwegen (NS) en ProRail zijn vrijwel dagelijks in het nieuws. Ook vervoerders als HTM, de RET, GVB, Connexxion en Arriva staan regelmatig in de krant. Evenals verschillende bouwbedrijven en producenten van rollend en vast materiaal.

Nieuwsbrief Rail en Infra -  abonnement en maatwerk

Een abonnement op de nieuwsbrief Rail en Infra kost € 90,– per maand (€ 108,90 per maand inclusief 21% BTW).  Voor dat bedrag bent u aan het begin van iedere werkdag op de hoogte van het actuele nieuws op het gebied van rail en infrastructuur.

Opzeggen kan iedere maand.

Verschijningsdata

De nieuwsbrief Rail en Infra verschijnt iedere werkdag tussen 8.00 en 8.30.

Nieuwsbrief Rail

Een voertuig van de Rand Stad Rail en een NS Intercity op Den Haag CS. Foto: A4-Nieuws.

Proefabonnement

Een proefabonnement op de nieuwsbrief Rail en Infra vraagt u eenvoudig aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen of door een mailtje te sturen naar redactie@a4-nieuws.nl.

Wij sturen u graag vijf dagen kosteloos en vrijblijvend de nieuwsbrief per mail. Aan het einde van het proefabonnement ontvangt u een mail waarop u kunt reageren indien u belangstelling heeft voor een betaald abonnement.

Vul hieronder uw mailadres in als u belangstelling heeft voor 5 gratis proefedities van de dagelijkse nieuwsbrief.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.