Nieuwsbrief Rail en Infra

Nieuwsbrief Rail en Infra – iedere ochtend een actueel en volledig nieuwsoverzicht

De nieuwsbrief Rail en Infra verschijnt ieder ochtend en omvat een overzichtelijke signalering van het actuele nieuws uit de dagbladen (in print) en andere relevante media.

Onderwerpen die dagelijks in de Morning Briefing Rail en Infra aan de orde komen zijn grote en minder grote infrastructuur projecten, betrokken overheden, bedrijven en andere organisaties. De Nederlandse Spoorwegen (NS) en ProRail zijn vrijwel dagelijks in het nieuws. Ook vervoerders als HTM, de RET, GVB, Connexxion en Arriva komen veel in het nieuws. Evenals verschillende bouwbedrijven en producenten van rollend en vast materiaal.

Een abonnement op de Morning Briefing Rail en Infra kost € 90,– per maand (€ 108,90 per maand inclusief 21% BTW). Extra abonnementen binnen hetzelfde bedrijf of organisatie kosten € 15,–.

Verschijningsdata

De nieuwsbrief Rail en Infra verschijnt iedere werkdag tussen 8.00 en 8.30. Midden in de zomervakantieperiode verschijnt de nieuwsbrief enkele weken iedere woensdag als weekeditie. De data voor de weekedities voor 2016 zijn:

  • woensdag 3 augustus
  • woensdag 10 augustus
  • woensdag 17 augustus

Vanaf maandag 22 augustus verschijnt de nieuwsbrief weer als dagelijkse editie.

Proefabonnement

Een proefabonnement op de nieuwsbrief Rail en Infra vraagt u eenvoudig aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen of door een mailtje te sturen naar redactie@a4-nieuws.nl.

Wij sturen u graag vijf dagen kosteloos en vrijblijvend de Morning Briefing per mail. Aan het einde van het proefabonnement ontvangt u een mail waarop u kunt reageren indien u belangstelling heeft voor een betaald abonnement.

Vul hieronder uw gegevens in als u belangstelling heeftvoor een proefabonnement op de Morning Briefing Rail en Infra.

Geef een reactie