Nieuwsbrief Farmacie en Biotech – iedere ochtend een actueel en volledig nieuwsoverzicht

farma en biotechVoor veel stakeholders binnen de farmaceutische sector is relevant en actueel nieuws vrijwel onmisbaar in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Dagelijks publiceren we een overzicht met actuele links voor de farmasector op de website Farmanieuws.net. Veel bronnen zijn openbare nieuwssites, voor enkele sites van dagbladen dient u zich eerst bij de desbetreffende site (gratis) te registreren voordat u het genoemde artikel kunt lezen. Voor sommige artikelen heeft een abonnement op de desbetreffende krant nodig.

Kijk op Farmanieuws.net en zie in een oogopslag wat er vandaag in uw sector speelt.

De A4 Nieuwsbrief Farmacie en Biotech verschijnt ieder ochtend als email nieuwsbrief en vormt een compact nieuwsoverzicht van het actuele nieuws uit de dagbladen (in print) en alle andere relevante media. Met de morning briefing van A4 Nieuws bent u aan het begin van de dag op de hoogte van alle relevante items in het nieuws met betrekking tot de sector van Farmacie en Biotech.

Een abonnement op de Nieuwsbrief Farmacie en Biotech sector kost € 90,– per maand (€ 108,90 per maand inclusief 21% BTW). Extra abonnementen binnen hetzelfde bedrijf of organisatie kosten € 15,–.

De minimale abonnementsperiode voor de Nieuwsbrief Farmacie en Biotech is een maand. Zonder opzegging worden abonnementen telkens met een maand verlengd.

Verschijningsdata

De nieuwsbrief verschijnt iedere werkdag tussen 8.00 en 8.30. Midden in de zomervakantieperiode verschijnt de nieuwsbrief gedurende vier weken iedere woensdag als weekeditie. De data voor de weekedities voor 2015 zijn:

  • woensdag 29 juli
  • woensdag 5 augustus
  • woensdag 12 augustus
  • woensdag 19 augustus

Maandag 18 augustus verschijnt de nieuwsbrief weer als dagelijkse editie.

Proefabonnement

Een proefabonnement op de Nieuwsbrief Farmacie en Biotech vraagt u eenvoudig aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen of door een mailtje te sturen naar redactie@a4-nieuws.nl.

Wij sturen u dan vijf dagen kosteloos en vrijblijvend de nieuwsbrief per mail. Aan het einde van het proefabonnement ontvangt u een mail waarop u kunt reageren indien u belangstelling heeft voor een betaald abonnement.

Vul hieronder uw gegevens in voor een proefabonnement op de A4 Nieuwsbrief Farma en Biotech.