Dagelijkse nieuwsbrief

dagelijkse nieuwsbriefEen dagelijkse nieuwsbrief met een overzicht van al het actuele nieuws van de ochtend specifiek voor  sector of bedrijfstak. Nieuwsbrief wordt per mail verstuurd, maar kan bv ook op prima op uw intranet geplaatst worden.

Begin iedere ochtend met Morning Briefing voor uw sector en u bent altijd up to date .

Dagelijkse nieuwsbrief met actuele inhoud

Bij A4-Nieuws nemen we iedere ochtend alle dagbladen door, aangevuld door andere media en eventuele vakpublicaties. Relevante nieuws-items uit deze bronnen vormen de basis van verschillende Morning Briefings.
Op dit moment publiceren we in eigen beheer de Morning Briefing voor zes sectoren. Abonnementen op deze edities staan voor iedereen open.

Voor enkele vaste opdrachtgevers produceren wij bovendien dagelijkse nieuwsoverzichten voor de onderstaande vijf sectoren. Abonnementen op deze nieuwsoverzichten zijn kosteloos maar wel afhankelijk van goedkeuring van betrokken brancheorganisatie of bedrijven die deze edities financieren.

Ook voor u maakt A4-Nieuws graag een dagelijks nieuwsoverzicht op maat specifiek toegesneden op uw informatiebehoefte.

Dagelijkse nieuwsbrief vrijblijvend op proef

Graag laten we u met een gratis proefperiode van een week vrijblijvend zien hoe nuttig een dagelijkse nieuwsbrief voor uw organisatie kan zijn. Als u belangstelling heeft voor een Morning Briefing op maat voor uw bedrijf of sector neem dan vrijblijvend contact op met A4-Nieuws.

Telefoon: 070-7370076

E-mail: redactie@a4-nieuws.nl

Bezoekadres:

Regulusweg 11
2516 AC Den Haag

Zie ook de pagina Contact & Route voor een routebeschrijving via Google-maps.

Geef een reactie