Beperkte bereikbaarheid gedurende de Nuclear Security Summit 2014 in Den Haag

Nuclear Security SummitOp maandag 24 en dinsdag 25 maart komen 53 landen en vier internationale organisaties bijeen in Den Haag voor de derde Nuclear Security Summit.

De voorbereidingen voor de Nuclear Security Summit zijn deze week al in volle gang.

Het doel van de top is om de hoeveelheid radioactief materiaal in de wereld te verminderen, veiliger omgang met het bestaande radioactieve materiaal en het verbeteren van internationale samenwerking op dit gebied.

Het internationale overleg zal uitmonden in gezamenlijke slotverklaring: The Hague Nuclear Security Summit Communiqué.

Ook A4-Nieuws beperkt bereikbaar tijdens de Nuclear Security Summit

Door de veiligheidsmaatregelen die rondom de Nuclear Security Summit genomen worden zal volgens de gemeente Den Haag ook ons kantoor aan de Bezuidenhoutseweg enige tijd niet of beperkt bereikbaar zijn. Hierdoor kan ook enige vertraging optreden bij de post of andere bestellingen die we ontvangen.

Hieronder de belangrijkste punten uit de factsheet van de gemeente Den Haag met betrekking tot de bereikbaarheid van de Bezuidenhoutseweg.

  • Op maandag 24 maart is de Bezuidenhoutseweg tussen de Laan van Nieuw Oost- Indië en de Landscheidingsweg in beide richtingen afgesloten. De afzetting duurt van 07.00 uur tot 24.00 uur
  • Op het gedeelte van de Bezuidenhoutseweg tussen de Carel Reinierszkade en de Laan van Nieuw Oost-Indië mag u lopen tijdens de afzetting. Fietsen mag niet, u mag de fiets wel aan de hand meenemen
  • Voor de Bezuidenhoutseweg geldt van maandag 24 maart 00.00 uur tot 24.00 uur een parkeer- en stopverbod. Dit geldt ook voor het eerste deel van de zijstraten vanaf de Bezuidenhoutseweg.
  • Van zondagmiddag 23 maart tot en met dinsdag 25 maart geldt een aangepaste dienstregeling voor bus 43, 91 en 491. Kijk voor meer informatie hierover op www.veolia.nl
  • Iedereen in Nederland moet zich op verzoek van de politie kunnen legitimeren. Gedurende de NSS zal hier mogelijk actiever naar worden gevraagd.